“Gut Heckenhof Hotel & Golfresort an der Sieg” is onze nieuwe hoofdsponsor voor de MIX! van 2019. De winnende teams van de Stableford en de Matchplay afdeling krijgen dit jaar per team 6x een Stay & Play arrangement aangeboden door dit prachtige Golfresort in het plaatsje Eitorf, in de buurt van Keulen en Bonn.

Het arrangement bestaat uit een overnachting, ontbijtbuffet, 18 holes greenfee en gastronomisch diner. Tevens kan gebruik gemaakt worden van de fitness en wellness faciliteiten.

Het viersterren hotel van Gut Heckenhof maakt indruk met zijn moderne architectuur, gecombineerd met de pure natuur er omheen. De 78 kamers zijn verdeeld over vijf huizen en bieden rust en een fantastisch uitzicht op de golfbaan.

De 27-holes golfbaan is een van de meest aantrekkelijke golfbestemmingen in de regio. In het grote clubhuis kunnen gasten dineren in de rustieke brasserie of in twee stijlvolle restaurants met terrassen op twee niveaus. Ontspanning wordt geboden door de fitnessruimte en de spa met sauna en stoombad.