De MIX is er voor iedereen die houdt van serieus golf in teamverband én van heel veel gezelligheid. 

Iets voor jou? Competitiegolf is natuurlijk het leukst als je er mensen tegenkomt waarin je je herkent. Daarom proberen we om je een beetje een beeld te geven van wie er zoal aan de MIX meedoen:

De fitte levensgenieter
Een van de twee grootste groepen binnen onze deelnemers wordt gevormd door fitte levensgenieters. Actieve mannen en vrouwen die na jaren van hard werken nu de gelegenheid hebben om te genieten van alles wat het leven zo mooi maakt: golfen, eten, drinken, vrienden en vrije tijd.

De ondernemer
De andere grote groep is die van de zelfstandig ondernemers. Dames en heren die de baas zijn over hun eigen agenda en die een dagje vrij voor golf en plezier met vrienden (bijna) nét zo belangrijk vinden als hun werk en bedrijf.

De voormalige NGF-competitiespeler
De laatste ‘MIX-deelnemer’ die we benoemen, is de (voormalige) NGF-competitiespeler. De best nog wel fanatieke, ervaren man of vrouw die zich nog altijd graag meet met andere wedstrijdgolfers, maar die na de strikte verenigingscompetitie nu juist zin heeft in mixed gezelligheid en een vrij samen te stellen team.


Spreekt de MIX je aan en wil je meedoen? Leuk!

Je kunt je team samenstellen zoals jíj dat wilt. Concreet betekent dat:

  • Je team hoeft niet aan een vereniging verbonden te zijn; een eigen vriendenteam is nét zo welkom!
  • Je mag zelf bedenken onder welke teamnaam je inschrijft.
  • Je kunt meedoen met alleen mannen, alleen vrouwen of een combinatie daarvan.
  • Je team bestaat uit maximaal 14 vaste spelers, waarvan je er per competitiewedstrijd 6 opstelt.
  • Voor de dag dat jullie ‘ontvangend team’ zijn, geef je aan welke baan jullie het liefst als jullie ‘thuisbaan’ zien. Wij zorgen er dan voor dat alles met die baan geregeld wordt. (Leuk verschil met NGF-competitie is overigens, dat je op die dag zelf óók gewoon lekker meespeelt!)
  • Voor de dagen dat je ‘uit’ speelt, geef je aan of je team graag op vertrouwde banen in de eigen regio speelt, of juist nieuwe banen wat verder weg wil ontdekken. Wij proberen daarmee rekening te houden bij de indeling van de poules.
  • Je speelt op 18-holes en 9-holes (maximaal 1x per poule) banen, met een minimale par van 64.

Bij inschrijving bepaal je ook wie van jullie team de captain wordt. Die zorgt voor en tijdens de competitie voor een aantal administratieve taken.