iGolf MIX | Een competitie in 3 delen

1. De start: captainsdagen

We beginnen de competitie in april met de ‘captainsdagen’. Anders dan de naam misschien doet vermoeden, zijn hier alle spelers uit je team welkom. Ben jij de captain? Dan is dit de dag waarop je kennismaakt met de andere captains uit je poule en eventueel afspraken met hen maakt over de organisatie van jullie wedstrijddagen. Na de ontvangst en het captainsoverleg vervolgen we de dag met een individuele 18-holes wedstrijd. De meeste deelnemers blijven daarna ook nog om samen te borrelen en te eten.

2. De competitie: 5 poulewedstrijden

De vijf poulewedstrijden vinden plaats van eind april tot begin juli op wisselende, doordeweekse dagen en op verschillende banen. Op één van deze vijf wedstrijddagen is jouw team het ontvangende team en ben je als captain verantwoordelijk voor de wedstrijdleiding. (Je team heeft verder geen omkijken naar afspraken met de baan over starttijden, greenfees en horeca. Dit alles verzorgen wij voor jullie.) Leuk hierbij is, dat je als ontvangend team ook gewoon lekker meespeelt in de wedstrijd op de door jullie zelf uitgekozen baan! We sluiten iedere wedstrijddag af met een gezellig diner, waar doorgaans zo’n beetje alle teams aan deelnemen. Na de vijf poulewedstrijden stroomt een aantal teams door naar de play-off’s.

3. De ontknoping: play-off’s en finale

Als de zomervakantie voorbij is, zo half augustus staan de play-off’s op het programma. De beste teams uit iedere poule spelen hierin via de kwart en halve finales voor een plek in de grote finale. Lukt dat jouw team ook? Dan wacht jullie in september dé finaledag. Dus wie weet… staat jullie team die avond met de iGolf MIX kampioensschaal!

 

Wil jij in 2024 ook meedoen aan de MIX zet dan de volgende stappen:

  • Stel een team samen met minimaal 6 spelers (heren, dames of gemixt);
  • Meld je team aan via het aanmeldformulier;
  • Schrijf je team en de basisspelers definitief in via de online portal;
  • Kies je ‘homecourse’;
  • Betaal op tijd het inschrijfgeld voor het team;
  • Bereid je voor op de enige mixed-matchplay-competitie van Nederland!