HOOFDPRIJS

De winnende teams van de Stableford en de Matchplay afdeling krijgen dit jaar per team een arrangement voor 6 personen aangeboden door Aparthotel Delden.

Het arrangement bestaat uit 1 x overnachting (3x 2-persoonskamer per team), golfen op golfbaan de Lage Mors op basis van beschikbaarheid, 3 gangen keuzediner en uitgebreid ontbijtbuffet. Daarnaast kan gebruik gemaakt worden van het indoor zwembad en in de zomer tevens van het buitenbad van Sauna Vital in Aparthotel Delden.

TWEEDE PRIJS

De finale gehaald, maar net niet gewonnen? Dan is er dit jaar ook een mooie prijs. Deze teams krijgen per team 2for1 vouchers vooreen Stay & Play arrangement aangeboden door Gut Heckenhof. Je kan dus met z’n zessen voor de prijs van 3 naar dit prachtige Golfresort in het plaatsje Eitorf, in de buurt van Keulen en Bonn.

Het Stay&Play arrangement bestaat uit een overnachting, ontbijtbuffet, 18 holes greenfee en gastronomisch diner. Tevens kan gebruik gemaakt worden van de fitness en wellness faciliteiten.

Het viersterren hotel van Gut Heckenhof maakt indruk met zijn moderne architectuur, gecombineerd met de pure natuur er omheen. De 78 kamers zijn verdeeld over vijf huizen en bieden rust en een fantastisch uitzicht op de golfbaan.

De 27-holes golfbaan is een van de meest aantrekkelijke golfbestemmingen in de regio. In het grote clubhuis kunnen gasten dineren in de rustieke brasserie of in twee stijlvolle restaurants met terrassen op twee niveaus. Ontspanning wordt geboden door de fitnessruimte en de spa met sauna en stoombad.

HOLE IN ONE

Sla je tijdens de competitie een hole-in-one, dan krijg je door Aparthotel Delden het hierboven genoemde arrangement voor 2 personen aangeboden.

EAGLE

Iedereen die tijdens de competitie een Eagle weet te maken, krijgt van Go4Golfreizen een prachtige golf travel bag.

NEARY en LEARY

Bij alle Captainsdagen en Play-off wedstrijden is er een Neary en een Leary, zowel voor de dames als voor de heren. De winnaars krijgen een sleeve met 3 golfballen van iGolf.